Webová stránka používá technické / krátkodobé soubory cookies, které slouží ke správné funkčnosti a zobrazení webové stránky, ty lze využívat bez souhlasu uživatele.
Beru na vědomí

Jídelní lístek Hotel Filipinum

PŘEDKRMY
100 g Tatarák z norského lososa 142,-
134 g Pikantní kuřecí topinka 88,-
100 g Pikantní grilovaný hermelín 87,-
POLÉVKY
0 l Česneková polévka 45,-
0 l Silný hovězí vývar 45,-
0 l Dýňová polévka 50,-
SALÁTY
300 g Caesar salát 154,-
300 g Řecký salát se sýrem feta 124,-
150 g Míchaný zeleninový salát 68,-
ČESKÁ KUCHYNĚ
150 g Minutkový hovězí guláš z pravé svíčkové 238,-
200 g Smažený kuřecí řízek 186,-
200 g Konfitovaná hovězí líčka 196,-
SOUS-VIDE
200 g Pečená vepřová panenka s houbovým ragú 232,-
200 g Grilovaný vepřový steak 228,-
SPECIALITY NA GRILU
200 g Grilovaný norský losos 284,-
200 g Biftek z pravé svíčkové s pepřovou omáčkou 338,-
200 g Biftek z pravé svíčkové balený do anglické slaniny 348,-
200 g Grilované kuřecí prsíčko 194,-
250 g Grilovaný kuřecí prsíčko 194,-
200 g Domácí hamburger 198,-
VEGETARIÁNSKÉ
400 g Těstoviny 138,-
350 g Zapečené brambory 138,-
DEZERTY
0 g Ovocný dezert 64,-
0 g Teplý jablkový závin 54,-
0 g Čokoládové Brownies 78,-
0 g Zmrzlina 58,-
PŘÍLOHY
200 g Grilovaná zelenina 56,-
200 g Restované fazolky s anglickou slaninou 52,-
200 g Hranolky 40,-
0 g Pečivo 20,-
50 g Tatarská omáčka, ďábelská omáčka, kečup 20,-
50 g Česnekový dip 20,-
50 g Wasabi 20,-